MENU

img_8546a.jpg

Rug-, schouder- en nekmassage (RSN en RSN XL)

RSN (25 minuten)
Een vermoeid gevoel in het schoudergebied of onderrug, waarvan de oorzaak meestal is terug te leiden naar ons drukke bestaan, houding, spanning en/of stress. Wie herkent dat niet?

Tijdens de functionele rug-, schouder- en nekmassage richt ik mij, middels verschillende massagetechnieken, op het activeren van de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen makkelijker afgevoerd kunnen worden en zuurstof en voedingsstoffen voor de spieren aangevoerd kunnen worden. 

Deze massage kan het beste omschreven worden als: stevig, ontspannend en verlichtend.

RSN XL (55 minuten)
Dé massage voor Rug, Schouder en Nek!

Een veel voorkomend euvel: de schouders en nek vast! Veelal veroorzaakt door stress, drukte en/of haast. Verkrampt en overbelast, soms tot hoofdpijn aan toe. Dan gaat er niets boven een intensieve RSN XL.

De (lage) onderrug is bij velen een zwakke plek!
Vermoeidheid, brandering gevoel en zeurende pijn. Deze symptomen zijn goed te behandelen tijdens een intensieve RSN XL.
De RSN XL is een intensieve en doelgerichte massage, die de bloedcirculatie activeert, waardoor afvalstoffen makkelijker afgevoerd kunnen worden en zuurstof en voedingsstoffen voor de spieren aangevoerd kunnen worden.

Triggerpoints (spierknopen) worden tijdens de behandeling getraceerd en weggemasseerd.

Wat is een Triggerpoint?

Om te beginnen, iedereen heeft triggerpoints en deze zijn bij iedereen op dezelfde plek gelokaliseerd. Meestal zijn de triggerpoints latent aanwezig. 

Een actief triggerpoint is een bundeling van een aantal verkrampte spiervezels en voelt aan als een pijnlijke verharding. De oorzaak van deze verkrampte spiervezels kan heel divers zijn, waarbij het woord 'overbelasting' wel het meest de lading dekt. 

Deze verkrampingen spelen vaak een belangrijke rol bij talloze lichamelijke ongemakken.

Het behandelen van triggerpoints is gevoelig, maar veelal zeer effectief en bevordert de FYSIEKE FLEXIBILITEIT voor jong en oud!
pinnenjagraag.gif
Massagestudio Koru  |  Robert Kochstraat 43 7555 AM Hengelo  |  Tel: 06 54343510E-mail: info@massagestudiokoru.nl
Om teleurstellingen te voorkomen, een erotisch getinte massage hoeft u in onze studio niet te verwachten.