MENU

Recensies

05-11-2018

De combi vitaliteit rsn was perfect. Mijn rug voelt heerlijk warm en soepel. De sfeer in de studio is altijd goed. Ik wil niet overdreven overkomen, maar je krijgt van mij gewoon een 10.
Een workshop lijkt mij ook een leuk idee. Al zie ik mezelf liever in de rol van gemasseerde (of hoe noem je dat ook weer). Kortom: Het was weer een heerlijke ervaring!!

Marian

03-11-2018

Daar waar mijn nek en schouders al jaren in de knoop zitten weet Hanneke die knopen stukje bij beetje te ontwarren. Samen met de gezellige, ontspannen sfeer is het daarom zeker een aanrader.

Niek

30-10-2018

Heerlijke massage gehad!!! Fijne ambiance, er word heel goed meegedacht met je klachten, je komt zen weer naar buiten, volgende afspraak staat al gepland!!!!

Renate

24-10-2018

Erg fijn. Een uurtje ontspannen als je hoog zwanger bent is heerlijk.

Esther

19-10-2018

Al jaren last van slijtage in de onderrug. De spieren er omheen verkrampen steeds vaker met enorme pijnscheuten als gevolg. Ik moest het maar aanvaarden volgens de arts.
Hanneke heeft mijn verhaal serieus genomen en door haar kundige massage ben ik momenteel zo goed als pijnvrij. Slijtage is niks aan te doen, de verkramping is nagenoeg weg. Naast het feit dat ze ontzettend goed is in haar vak is zij ook een lieve, warme vrouw. Mij heeft ze als vaste klant.

Astrid

17-10-2018

Het was weer een heerlijke massage zoals altijd. Je voelt je daar echt op je gemak.

Jenny

16-10-2018

Zoals ik gisteravond al heb aangegeven heb ik weer volop genoten van de massage en voel mij weer als een "jonge hinde".

Bert

12-10-2018

Mom2be massage. Gewoon gaan beleven. Hanneke weet heel goed wat ze doet en voelt goed aan wat jij aankan. Absolute aanrader.

Jacqueline

10-10-2018

Hanneke is echt een topper......onwijs genieten van een heerlijke professionele massage in een ontspannen sfeer.....iedere keer weer een feestje....!!

Ruby

08-10-2018

Nu al een aantal keren hier geweest en ik ga er altijd volledig ontspannen weg. Sfeer is altijd fijn en gezellig. Echt een aanrader!

Melanie

04-10-2018

Vond het heerlijk. Vooral mijn schouder voelt sinds tijden weer goed. Hanneke weet wat ze doet. Maakt niet uit voor welke massage je kiest. Je komt altijd tevreden weer naar buiten. Zeker een aanrader!

Janneke

04-10-2018

Een hele mooie salon op 'n fijne locatie. De massage is helemaal geweldig en indien nodig wordt er tijdens de heerlijke massage een luisterend oor geboden. Allemaal TOP dus, ik zou geen enkel negatief punt kunnen noemen. Van mij een dikke 10. Ik zou iedereen bij je aanbevelen. De salon is ook super schoon en heel mooi. TOP!

Debbie

02-10-2018

Voor een ieder die een echter massage wil. Hanneke is een zeer bedreven professionele masseuse die van aanpakken weet. Ben er nu al met enige regelmaat geweest (te weinig) maar altijd naar tevredenheid.....echte aanrader!

Angelique

02-10-2018

Heel prettig ontvangen, je hebt ingespeeld op mij (dat is echt je kracht) en ik ben meer dan tevreden.

Ellen

25-09-2018

Zoals iedere massage was ook deze massage weer geweldig! Hanneke, dank je wel!

Esmeralda

24-09-2018

Heerlijk ontspannende massage en Hanneke is hartstikke lief en gezellig.

Naomi

22-09-2018

Was super mijn spieren waren toe aan een behandeling en nu voelen ze weer heerlijk aan.

José

20-08-2018

Dikke 5 sterren!!! Vlak voor een belangrijk examen een heerlijke massage gehad. Schouders en rug zaten zo vast. Om een beetje extra rust en ruimte in mijn hoofd te krijgen heeft Hanneke mijn hoofd gemasseerd. Echt een aanrader!
Echt een vrouw die met passie, kennis en perfecte technieken masseert. Vandaag al uitslag. Dankzij Hanneke van Koru geslaagd voor mijn examen milieukunde. Bedankt Hanneke!

Bianca

13-06-2018

Ik ben al van alles geprobeerd de afgelopen jaren om mijn eeuwig zeurende nekklachten aan te pakken.... En ineens was daar Hanneke, die wat geen fysio gelukt is.......rust in mijn nek, geen zware schouders meer.....verlichting in de spanning die er altijd zat.... Ik raad Hanneke echt aan, buiten dat ze heel kundig is is het een ontzettend warme lieve vrouw.....van mij komt ze niet meer af! Haha!

Marjolein
De beste massage die ik ooit heb gehad! Ik was 2 weken op kamp in Nederland en had ontzettend veel nood aan een massage na al dat harde recreatie werk.
Hanneke is een vriendelijke dame, staat op comfort en werkt heel doelgericht. Een stevige, deugddoende massage. Dankjewel Hanneke!

Aalex
Ik ben geweest voor de behandeling nek-, hoofd- en schouderklachten. Dit is zeer goed bevallen. Hanneke denkt goed mee met vragen, neemt je serieus en helpt je zeer vakkundig. Ze weet wat ze doet en legt het je goed uit en dat voor een mooi bedrag! Ik weet haar volgende keer weer te vinden!

Sija
Massagestudio Koru  |  Robert Kochstraat 43 7555 AM Hengelo  |  Tel: 06 54343510E-mail: info@massagestudiokoru.nl
Om teleurstellingen te voorkomen, een erotisch getinte massage hoeft u in onze studio niet te verwachten.